Суспільство

Спорт — життя:кому не варто жити, визначить мер

Сварка розпочалася під час обговорення закриття спортивних шкіл. Кілька тренерів виступають проти створення двох нових спортивних шкіл.

Однак до мікрофону попросився тренер Олександр Маркін. Він виступив за створення нових шкіл. І попросив внести до порядку денного ці питання.

Андрій Дериземля з трибуни запевнив,що нікого звільняти не збираються, а така оптимізація дасть можливість фінансування якісного спорту.

Робочі місця обіцяють надати, а закриття шкіл більше пов’язане з уже аварійними будівлями.

Як приклад назвали лише дві серед тих шести, які закриють. Це спортивна школа на Валу і школа веслувальників на Десні.

Владислав Атрошенко скористався нагодою провести чергову лекцію перед великою аудиторією. Таке він останнім часом полюбляє. Розпочав із традиційного «..розповім вам, люди, чесно…»і перевів тему на бесіду із Андрієм Кужельним, якому начебто пропонував посаду заступника начальника управління спорту.

Та наголосив, що займатися самовільством тренерам не дозволить:»Такого не може бути, щоб ви самі що хотіли, те й творили. Щоб ви нікому не були підзвітні.»

Питання про створення двох нових спортивних шкіл не внесли до порядку денного. Поки що з 1 січня зарплати платити не припинять і діти навчатимуться далі.

Ще статті по темі

Back to top button