Суспільство

Столичне відлуння чернігівської банди: знову побилися підлітки

У Києві на Лісовому масиві підлітки жорстоко побили ровесника. Про це повідомляє волонтер Леся Литвинова.

За її словами, бійка сталася опівдні у дворі житлового будинку в 100 метрах від школи. Лежачого на землі хлопця били ногами, він закрив голову руками і намагався захиститися від ударів.

При цьому, як і Чернігові, забіяк оточили щільним кільцем однолітки – і хлопці, і дівчата. Тут їх було близько двадцяти. Усі приблизно одного віку – 8-10 клас. Дівчата кричали щось схвальне, хлопчаки навперебій давали поради тому, хто бив.

«В десяти метрах стоїть машина швидкої допомоги. Водій, відкривши двері, з цікавістю спостерігає. Повз проходять дорослі. Різні. Оглядаються і йдуть далі. Чи то зв’язуватися не хочуть, чи то вважають це нормою життя … Поки рознімала, поки викликала поліцію, встигла трохи розібратися. Хлопець мав нещастя в школі зачепити на ходу плечем дівчинку. Дівчинка така собі з «господарів життя». Курить тут же, на лавочці, розповідає мені про моє місце в цій історії нецензурними словами, чекає з нетерпінням наряд поліції, мовляв, «хочу подивитися, хто і що мені зробить…» – розповіла Леся Литвинова

Вона також зазначила, що не стала чекати закінчення історії. Дочекалася приїзду патруля, переконалася, що хлопець заяву писати буде, і поїхала.

Відомо, що поліція з моменту виклику їхала півгодини.

«За цей час його вже і вбити можна було спокійно. Тим більше, що нікому діла до цього не було ...» – зазначила волонтерка.

Цікаво, що на цей раз скажуть захисники чернігівських «бандиток»? Невже знову агітуватимуть, що усіх треба пробачити і все забути, адже це діти?

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button