Суспільство

Студент, якого вигнали з чернігівського вишу, нині «вчить життя» росіян у програмі Малахова

Колишній студент технологічного факультету Чернігівського педагогічного університету імені Т. Шевченка Георгій Медведицькій, який так і не закінчив навчання у виші, нині «засвітився» на російських ток-шоу.

У них він виступає у ролі психотерапевта.

Зокрема, в одному з випусків популярного російського ток-шоу «Пусть говорят» з ведучим Андрієм Малаховим Георгій Медведицький надавав свої поради співачці і моделі Альоні Кравець.
12042017_student1[1]

До речі, у 2012-му році Георгій Медведицький був ведучим скандальної чернігівської інтернет-програми «Король вечірок», яке відзначилось чималою кількістю нецензурної лайки та вульгарності.

Тоді в інтерв’ю одному з чернігівських видань на запитання: який подальший розвиток його кар’єри, Георгій відповів: «Я думаю, що це буде щось пов’язане з телебаченням, з шоу-бізнесом. Бачу себе в ролі шоумена. Я налаштований на багато відгалужень та на особистий розвиток».

Зазначимо, що Георгій Медведицький на четвертому курсі навчання в Чернігові був відрахований за неуспішність та, відповідно, не був допущений до державних екзаменів.

https://www.youtube.com/watch?v=bMkmg-RNPL8

Джерело: http://val.ua/uk.html

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button