Суспільство

Студенти з Ніжина стали Дідами Морозами для особливих дітей

Цьогоріч кожен студент гоголівського університету мав чудову нагоду стати Дідом Морозом для вихованців Ніжинського міського будинку-інтернату. Таку акцію було реалізовано завдяки ініціативі магістрантки філфаку Мирослави Годунок, яка вже не вперше організовує відвідини особливих дітей.

До речі, студенти Ніжинського державного університету вже давно взяли шефство над реабілітаційно-виховним закладом для сиріт і дітей-інвалідів. Приходять сюди не тільки на свята, а й у будні. Інколи з подарунками, а буває, просто влаштовують для особливих глядачів вистави. Коли ж настала новорічна пора, студенти вирішили влаштувати для них справжнє свято.

Тож Мирослава з однодумцями зібрали листи-бажання від вихованців інтернату і запропонували студентам стати творцями новорічного настрою для кожної дитини. Бажання в листах були настільки простими, що аж розчулювали: від солодкої води до ялинкових прикрас.

На заклик допомогти відгукнулося чимало молодих людей із НДУ і не тільки, надсилали посилки навіть із Чернігова. Завдяки палкому бажанню підтримати дітей вдалося вручити подарунок від Діда Мороза кожному вихованцю, а їх більше сотні.

Джерело: тижневик «Деснянка»

Ще статті по темі

Back to top button