Суспільство

Сусідська небезпека: сіверян закликають бути пильними

Упродовж 14-20 вересня на території Республіки Білорусь проводитимуть спільні білорусько-російські навчання «Запад-2017». З огляду на прикордонне розташування регіону, Управління Служби безпеки України в Чернігівській області закликає громадян бути уважними, не втрачати пильність та інформувати правоохоронців про підозрілих осіб, поведінка яких викликає насторогу.

Про це ЧЕline повідомили у прес-групі управління СБ України в Чернігівській області.Особливу увагу слід звертати на тих, хто виявляє незрозумілий підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів влади та управління, підприємств, об’єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей.

У разі наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб або польоти безпілотних літальних апаратів, виявлення зброї чи вибухових пристроїв, залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби просимо повідомляти про це до Управління СБ України в Чернігівській області (м. Чернігів, вул. Шевченка,28) або за номером гарячої лінії (0462) 676-208 (працює цілодобово) та на електронну поштову скриньку: [email protected]

Інформація, що надійде до Служби безпеки України, обов’язково буде перевірена.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button