Суспільство

Свічки пам’яті, резиденція Св. Миколая і літаки в Ізраїлі: дайджест подій Чернігівщини за 26 листопада

Суворий вирок для чернігівців: брати Жибери сидітимуть за гратами.

Ніжинський спеціальний авіаційний загін ДСНС України  вилетів на завдання до Хайфи. 24 листопада в одному з найбільших міст Ізраїля Хайфа почалися масштабні пожежі. З початку зайнявся ліс, згодом полум’я просунулося до центру міста.

У Чернігові відкриває свою резиденцію Святий Миколай.

«Елітні віночки»: у Ніжині для виступів витратили скажені гроші. Мова йде про закупівлю 12 українських віночків для виступів міського Будинку культури вартістю в 8 тис. 333 грн. Середня ціна віночка складає 700 грн.

На проспекті Перемоги на світлофорі водій новенького  ZAZ Forza українського виробництва  наздогнав елітну машину німецького автопрому «Mercedes».

З неофіційних джерел Чеline стало відомо, що чернігівське підприємство, на якому стався вибух, добувало торф без дозволів, тобто незаконно.

Чернігівський боєць нагороджений орденом «За мужність III ступеня» посмертно.

В останню суботу листопада в Україні відзначають День пам’яті жертв голодоморів –  щорічний національний пам’ятний день.  Штучний голодомор 1932-33 років призвів  до вбивства селян у мільйонних масштабах.  Що чернігівці знають про цю страшну сторінку в історії України?

 

Ще статті по темі

Back to top button