Суспільство

Свято залишається: атракціони «затримаються» на Красній площі

У Чернігові врахували пропозиції громадськості міста та продовжили роботу святкового містечка на Красній площі до 15 березня.

Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

Робота об’єктів торгівлі на Красній площі продовжена до 26 лютого, а міська ковзанка та атракціони святкового містечка працюватимуть до 15 березня.

Згідно з розпорядженням управлінню архітектури та містобудування Чернігівської міської ради доручено розробити проект плану-схеми розміщення об’єктів торгівлі на Красній площі міста.

Необхідну кількість тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі), які працюватимуть щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі до 26 лютого (включно), забезпечить комунальне підприємство «Паркування та ринок» міської ради.

Суб’єкти господарювання, що мають намір здійснювати роздрібну торгівлю сувенірною продукцією власного виробництва, кондитерськими виробами, продукцією ресторанного господарства, в тому числі пивом і слабоалкогольними напоями (включаючи глінтвейн) залучатимуться до реалізації програми роботи святкового містечка на договірних засадах. Вони також зобов’язані будуть утримувати торгівельні об’єкти, освітлювальні прилади зовнішнього оформлення, а також територію святкового містечка в належному стані.

КП «Паркування та ринок», «Чернігівводоканал», «Міськсвітло» та Чернігівські міські електричні мережі відповідальні за монтаж (демонтаж) шести тимчасових конструкцій та електрообладнання для їх підключення до електричних мереж на Красній площі.

Також відповідні служби міста забезпечуватимуть встановлення до 15 березня тимчасової огорожі та підключення атракціонів святкового містечка, міської ковзанки та звукової апаратури до джерел електричного струму.

У розпорядженні також зазначено, що на час проведення заходів буде обмежено рух транспорту, за виключенням громадського транспорту й обслуговуючого транспорту організаторів та учасників заходів. Управління патрульної поліції у м. Чернігові Департаменту патрульної поліції вживатиме заходи з організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку на території святкового містечка.

У зв’язку з перекриттям руху транспортних засобів через Красну площу на період дії святкового містечка будуть внесені тимчасові зміни до схем міських автобусних маршрутів.

Ще статті по темі

Back to top button