Суспільство

Тролейбусний дрес-код: до літа водіїв рогатиків переодягнуть у костюми

Чернігівське тролейбусне управління запроваджує дрес-код для водїв тролейбусів – білий верх і чорний низ – за кермо пускатимуть лише солідно вбраних шоферів. Доповнить їхній зовнішній вигляд й обов’язковий  піджак.

«У підприємства, в якого купуємо спецодяг для співробітників ЧТУ, ми вже замовили кілька пробних зразків одягу для водіїв тролейбусів, — розповідає начальник комерційної служби Чернігівського тролейбусного управління Руслан Ємець. – Мер сказав, щоб до літа ми переодягли своїх шоферів, я думаю, що це станеться навіть раніше, утім, поки що одяг віддамо водіям нових тролейбусів, бо там у кабінах є кондиціонери. Наприклад, улітку в старих тролейбусах водію буде важко в піджаку відпрацювати зміну».

А от для кондукторів робочий дрес-код не зміниться. Вони, як і завше, вдягатимуть традиційні жилети з нашитими кишенями для грошей. Єдина вимога – на роботі мати охайний вигляд.

До речі, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко дав вказівку начальнику міського управління транспорту Олександр Бєльському «переодягнути» водіїв усього громадського транспорту, який курсує Черніговом,  а також уніфікувати автобуси, маршрутки та спецмашини, які прибирають Чернігів. На транспорті мер попросив наліпити наклейки з поміткою, якому перевізнику чи комунальному підприємству належить машина.

Ще статті по темі

Back to top button