Суспільство

Туристам із Білорусі показали мальовничу Чернігівщину (Фото)

Унікальні історико-культурні пам’ятки, туристичні комплекси, готелі та заклади харчування Чернігівщини презентували минулого тижня під час триденного інформаційного туру «Рекреаційний відпочинок на Чернігівщині».

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті культури і туризму, національностей і релігій Чернігівської ОДА.

Таким чином Департамент прорекламував туристичний продукт, який пропонує область для гостей з усієї України та закордонних туристів.

Представники туристичних організацій із різних регіонів країни, журналісти, а також гості з Гомельської області Республіки Білорусь мали можливість оцінити багатий туристичний потенціал Сіверського краю.

Зокрема, вони відвідали об’єкти Національних історико-культурних заповідників «Качанівка» та «Гетьманська столиця», Спасо-Преображенський монастир у Новгород-Сіверському. Їхній увазі представили центр відпочинку «Княжий» на Прилуччині, туристичні комплекси «Голубі озера» у Ріпкинському районі, «Вітрила Міклухо-Маклая» у Батурині, «Бреч» на Корюківщині, кінний двір «Седнівський» у Чернігівському районі.

Презентували учасникам туру й об’єкти сільського зеленого туризму — садиби «Соколиний хутір» у селі Петрушівка Ічнянського району та «На селі у дідуся», що в Олешні на Ріпкинщині.

За три дні гості побачили ще низку об’єктів, що дають можливість відпочити в мальовничих куточках області та отримати різні туристичні послуги: екскурсії, велопрогулянки, катання на конях, участі в майстер-класах, збирання грибів та ягід і багато іншого.

Здивував представників туристичної сфери та журналістів мистецький хутір «Обирок» у Бахмацькому районі — екопоселення, де часто проводять мистецькі та оздоровчі заходи. Це місце дійсно стало майданчиком, який згуртовує активних творчих людей із різних країн.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button