Суспільство

У Бахмачі з другого разу обрали нового голову районної ради (Фото)

Сьогодні, 25 січня, на сесії Бахмацької районної ради депутати обрали нового очільника.

Ним став 50-річний голова Носівської РДА Віктор Міщук, за нього проголосували 18 депутатів. Кандидатур на виборну посаду було три – Микола Іванюк («Наш край»), Іван Желіхівський («Аграрна партія»), Віктор Міщук («Солідарність»). Участь у голосуванні взяли 33 депутати.

У першому турі депутатського волевиявлення жоден із кандидатів не набрав половини необхідних голосів: 7 депутатів проголосували за Желіхівського, 15 – за Іванюка і 11 – за Міщука. А тому було оголошено про проведення другого туру виборів уже за участі двох кандидатів-лідерів виборчих перегонів – Іванюка та Міщука. У другому турі більшість отримав Віктор Міщук.

Новообраний голова одразу зайняв місце у президії, зачитав присягу на вірність громади і продовжив вести сесію. У сесії, до речі, взяв участь і народний депутат України Валерій Давиденко.

Нагадаємо, попередній голова Бахмацької районної ради Віталій Кочерга трагічно загинув, потрапивши в ДТП на кордоні Чернігівської та Сумської областей. На початку сесії присутні в залі пом’янули колишнього голову хвилиною мовчання.

Відомо, що новообраний Віктор Міщук свого часу був причетний до відмивання бюджетних коштів, а також був саботажником президентської реформи з децентралізації.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Остання посада Міщука В.Ф. — голова Носівської РДА.

Back to top button