Суспільство

У Батуринській ОТГ працюють над Стратегією розвитку громади

*Актуально

У Батуринській об’єднаній територіальній громаді, створеній однією з перших на Чернігівщині, розпочалася робота над Стратегією розвитку громади, що визначатиме основні перспективні напрями ОТГ. Про це повідомив Батуринський міський голова Леонід Душа, обраний від «Нашого краю».

За його словами, депутати від партії «Наш край» активно залучені до розробки Стратегії, оскільки політична сила має стабільну більшість у міській раді. Над документом працює відповідна робоча група, створена згідно з розпорядженням міського голови, до її складу увійшли депутати, співробітники міської ради та представники громадськості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Батуринської ОТГ тепер є сайт

«Ми вже провели першу стратегічну сесію, на якій розпочали аналіз стану та ресурсів громади (йдеться про економіку, фінанси, майно ОТГ). Ще мають відбутися кілька таких сесій, аби створити цілісну стратегію розвитку нашої громади», – пояснив Леонід Душа. Очікується, що документ буде схвалений Батуринською міською радою вже влітку цього року.

Методичну допомогу в розробці Стратегії розвитку Батуринської ОТГ надає Чернігівський відокремлений підрозділ установи «Центр розвитку місцевого самоврядування».

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button