Суспільство

У чернігівських школах розпочалися святкові лінійки (Фото)

У п’ятницю, 26 травня, в більшості шкіл, ліцеїв і гімназій Чернігова пролунає останній дзвінок.

Проте в окремих садочках і загальноосвітніх навчальних закладах урочисті лінійки проходять уже сьогодні. Зокрема, останній навчальний день 25 травня провели учні 1-4 класів 22-го ліцею.

На урочисте зібрання діти прийшли у святковому вбранні та вишиванках. Традиційно вони вишикувалися у святкову лінійку та заспівали гімн України. За високі досягнення в навчанні та активну участь у шкільному житті обдарованих дітей початкової школи директор ліцею Вікторія Пекур нагородила похвальним листом.

За словами маленьких ліцеїстів, останній дзвінок є для них справжнім святом.

«Я люблю свою школу й однокласників, але попереду мої найулюбленіші літні канікули. Матимемо час відпочити й оздоровитися – спершу відвідуватиму пришкільний табір, потім поїду до бабусі й дідуся. А ще мама з татом обіцяли, що влітку ми полетимо на море», – поділилася своїми планами учениця 1-Б класу Єлизавета.

Загалом, за інформацією управління освіти міської ради, у 2017 році у Чернігові 11-й клас закінчують 1 725 дітей. Випускні в чернігівських школах цьогоріч відбудуться 24-25 червня. А для учнів 9-х класів трохи раніше – 13 червня.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button