Суспільство

У Чернігівській ОДА кадрові зміни

Тривалий час Наталія Романова в Чернігівській ОДА була на посаді заступника голови – керівника апарату. Але нещодавно керівником апарату Чернігівської ОДА була призначена Тетяна Гліб. Наталія Романова залишається заступником голови облдержадміністрації.

2018-01-01_184001

Довідка

Гліб Тетяна Леонідівна, народилася 15 вересня 1977 року в селі Павлівка Чернігівського району.

Освіта – вища: у 1998 році закінчила Чернігівський державний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка, спеціальність «вчитель початкових класів»; у 2006 році – Чернігівський державний інститут економіки і управління, спеціальність «спеціаліст з фінансів».

Трудову діяльність розпочала у 1998 році на посаді стенографістки, а згодом секретаря керівника відділу з питань діловодства та контролю секретаріату Чернігівської обласної державної адміністрації.

З 2006 року працювала на посаді спеціаліста режимно-секретної роботи, провідного спеціаліста загального відділу апарату обласної державної адміністрації. З 2008 по 2014 рік – помічник заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

З 2014 року і до призначення на посаду керівника апарату очолювала відділ забезпечення діяльності керівництва апарату Чернігівської обласної державної адміністрації.

Ще статті по темі

Back to top button