Суспільство

У чернігівської ТЕЦ новий керівник

КЕП «Чернігівська ТЕЦ ТОВ «Фірма Технова» має нового керівника. Ним став Олексій Щербина.

Про це стало відомо під час наради з питань техногенно-екологічних та надзвичайних ситуацій при Чернігівській ОДА.

У той же час, на офіційному сайті Чернігівської ТЕЦ директором підприємства все ще значиться Олександр Шевченко.

Відповідно до інформації з відкритих джерел, Олексій Щербина був директором ТОВ «Брокенергія» охтирської ТЕЦ.

Як повідомляє сайт Город, на початку поточного тижня заяву про звільнення з займаної посади написав директор КЕП «Чернігівська ТЕЦ ТОВ« Фірми «ТехНова» Олександр Шевченко.

У вівторок, 14 лютого він передавав справи своєму наступнику Олексію Щербині. Сам Олександр Шевченко заявив, що планує працевлаштуватися в Києві. Нагадаємо, що керівником Чернігівської ТЕЦ він був призначено 9 червня 2016 року і, фактично пропрацював на станції вісім місяців.

Про нового керівника Чернігівської ТЕЦ Олексія Юрійовича Щербині відомо, що він народився в 1978 році в місті Суми. Закінчив сумської технікум харчової промисловості, Сумській держуніверситет за фахом «економіка підприємств» і «прикладна екологія». У сфері теплопостачання працює з 2003 року. До свого призначення в Чернігів працював директором ТОВ «Брок-Енергія» на Охтирської ТЕЦ куди був призначений 5 жовтня 2015 року. До цього він суміщав дві посади — директора департаменту «Енергозбут» ТОВ «Сумитеплоенерго» і замдиректора Охтирської «Брок-Енергії».

Джерело: ПІК

Ще статті по темі

Back to top button