Суспільство

У Чернігові 1,5-річна дитина зачинилась у квартирі на 8-му поверсі

Сьогодні, 12 квітня, о дев’ятій годині ранку на номер «102» подзвонила жінка і стурбованим голосом повідомила, що у квартирі зачинився її 1,5-річний син.

На виклик за адресою Кільцева, 20 терміново виїхав наряд патрульної поліції.

Про це повідомив старший інспектор прес-служби управління патрульної поліції в м. Чернігові, майор поліції Віталій Копистко.

Поліцейських зустріла мати дитини, яка розповіла, що проживають вони в гуртожитку. Зранку жінка вийшла на кухню готувати сніданок і залишила Ярославчика на деякий час одного. Повернувшись вона помітила, що двері в квартиру зачинені всередині і хлопчик не біжить відчиняти їх. Не гаючи часу вона викликала на допомогу поліцейських.

«Оцінивши ситуацію, патрульні інспектори викликали на допомогу надзвичайників, які пожежною драбиною дісталися на 8 поверх. До речі, в кімнаті було відчинене вікно. Нічого відкривати чи ламати було не потрібно, рятувальники вільно в нього забралися», — зазначив Віталій Копистко.

Він також уточнив, що опинившись у квартирі, працівники ДСНС побачили в кімнаті хлопчика, який спокійно грався з іграшками і не звертав увагу на те, що коїлося за дверима.

Джерело: val.ua

Ще статті по темі

Back to top button