Суспільство

У Чернігові активісти «Нашого краю» готуються до виборів в ОТГ

*Актуально

У Чернігові активісти політичної партії «Наш край» із 12 районів області – майбутні кандидати в депутати рад ОТГ – навчалися створювати проекти соціальної дії та ефективно комунікувати з громадянами в контексті проведення виборів та у міжвиборчий період. Представники політичної сили з Чернігівщини стали учасниками тренінгу, організованого в рамках проекту «Школа партії» та проведеного київським тренером Михайлом Городком.

Під час практичних занять учасники тренінгу відпрацювали план соціальної дії, презентували напрацьовані проекти.

За словами представника партії Юрія Музики, такі заняття дають змогу налагодити комунікацію між партійними осередками різних районів, об’єднати людей довкола спільної мети, мотивувати задля досягнення успіху.

«Основний висновок тренінгу: партія повинна працювати не тільки у період виборчої кампанії, а постійно. Акценти ставлять на міжвиборчий період. Тільки в такому разі партійна робота матиме значення для людей. Таких підходів і принципів у своїй роботі дотримується «Наш край», – наголосив Юрій Музика.

Учасники тренінгу високо оцінили отримані знання та висловили упевненість, що зможуть якісно використовувати їх у своїй діяльності.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button