Суспільство

У Чернігові інструктори з особистої безпеки отримали сертифікати (Фоторепортаж)

16 українських поліцейських з тринадцяти регіонів України пройшли інтенсивний курс навчання з особистої безпеки, за програмою канадських партнерів. Сертифікати про кваліфікацію їм вручив Голова Національної поліції України Сергій Князєв.

За підтримки Канадської поліцейської місії та українські поліцейські з Рівненської, Житомирської, Дніпропетровської, Харківської, Донецької, Полтавської, Херсонської, Кіровоградської, Київської, Житомирської, Черкаської, Сумської та Чернігівської областей пройшли курси інструкторів з особистої безпеки. Навчальні збори відбувались на базі тренінгового центру Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Під час навчань поліцейські мали змогу ознайомиться з міжнародними практиками, які раніше на території України не застосовувалися.

Сергій Князєв привітав особовий склад із успішним завершенням навчань та наголосив, що нові знання кожен з них повинен використовувати у повсякденній роботі.

За словами Голови Канадської поліцейської місії в Україні Хілтона Смі дуже важливо, щоб по завершенню цього курсу випускники навчали особистій безпеці своїх колег.

Загалом, за декілька таких курсів, на базі Чернігівського тренінгового центру канадська поліцейська місія підготувала більше 30 поліцейських з різних точок України.

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button