Суспільство

У Чернігові коронували красивих та талановитих дітей (Фото)

22 жовтня Чернігів обирав власних міні міс та містера, а також принцесу та принца.

Це вже 8 фестиваль дитячої краси, який проводить творче об‘єднання «Академія зірок».

У конкурсі взяли участь 20 учасників від 5 до 14 років. Майже половина всіх конкурсантів – це хлопчики.

Тут все по-дорослому: вечірні зачіски, макіяж, стильні вбрання та дефіле у всій красі. Та журі оцінювало не тільки зовнішні дані чарівних дітей, основну увагу звертали на таланти учасників. Конкурсанти зачаровували співами, танцями, декламуванням віршів.

А за кулісами їх неодмінною підтримкою та помічниками у швидкому перевдяганні між номерами були звісно батьки.

— Кожна дівчинка хоче бути принцессою, тому ми дали можливість спробувати своїй дитині побути в цій ролі. У неї просто море вражень і емоцій. Конкурс хороший і організація теж, —  Олена Бровко, мама конкурсантки.

Цього вечора ніхто не пішов додому без корони. Діти отримували титули у декількох номінаціях: фотомодель Чернігова, принц та принцеса, міні міс та містер.

— Я дуже задоволена, пишаюся своїм титулом. Дуже б хотіла і далі брати участь в таких конкурсах, — Анна Бровко, «Міні принцеса Чернігова 2016».

А головні титули дісталися Сизоновій Ані – міні міс Чернігова та Довженко Івану – містер Чернігова 2016.

Окрім визначення найкрасивіших та талановитіших дітей Чернігова, фестиваль мав ще й благодійну мету – збір іграшок та речей для дітей, що їх зараз найбільше потребують. Кожного року всі зібрані подарунки учасники конкурсу передають отцю Захарію із Києво-Печерської лаври.

— Щороку ми збираємо іграшки для дітей. Раніше я їх відвозив до Лівії, але вже другий рік поспіль допомагаємо дітям, що знаходяться в зоні АТО. Я хочу, щоб таким чином, діти вчилися допомагати іншим. І коли виростуть продовжували це робити,  — отець Захарій.

В планах організаторів конкурсу – розвивати фестиваль та виходити на міжнародний рівень.

Ще статті по темі

Back to top button