Суспільство

У Чернігові може з’явитися нова вулична скульптура

Вулична скульптура, яку нещодавно встановили на Алеї Героїв, була сприйнята чернігівцями неоднозначно. Більшість нарікань стосувалися скороченого варіанту назви обласного центру. Очевидно, що скульптуру будуть переробляти.

Утім, у Чернігові може з’явитися ще одна туристична локація для селфі.

Робочий проект вуличної скульптури «ЧЕРНІГІВ – МІСТО ЛЕГЕНД» поданий у травні до «Бюджету участі 2018».

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомляє депутат Чернігівської міської ради («Наш край») Наталія Хольченкова.

«Головна ідея – популяризація бренду нашого міста в Україні та світі. В основі дизайну скульптури – логотип нашого міста «Чернігів місто легенд». Щодо оформлення та деталей – це не остаточний варіант, можливі будь-які зміни. Написання літер пропонуємо англійською мовою, як доступною для впізнання нашого міста в усьому світі. Наразі після допуску робочою групою цього проекту до голосування, прошу долучитися до обговорення даного варіанту скульптури та можливого місця її встановлення. Так сталося, що реалізація даного проекту в рамках положення Бюджету участі співпала зі встановленням скульптури «I love Че», тому враховуючи всю актуальність даного питання, прошу висловити свою думку щодо даного варіанту скульптури. Чекаємо на Ваші пропозиції та коментарі для максимального врахування розробки остаточного варіанта скульптури та затвердження його на загальних зборах громади міста та представників міської ради. Наголошую, що це проект Бюджету участі, який може бути реалізовано тільки, якщо набере необхідну кількість голосів, отже є час та можливість разом реалізувати проект», — йдеться у пості.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button