Суспільство

У Чернігові на мітинг вийшов чоловік з георгіївською стрічкою (ОНОВЛЕНО)

Традиційне покладання квітів та вінків у сквері Попудренка та Меморіалу Слави на Болдиній горі в Чернігові відбулося без грубих порушень публічного порядку. Поліція несе службу в місцях масового відпочинку громадян.

Крім піших нарядів, публічний порядок в обласному центрі охороняють й автопатрулі, кожен екіпаж оснащений за сучасними стандартами патрульної поліції.

Що стосується урочистостей, то вони пройшли спокійно в два етапи. У сквері імені Попудренка керівництво області і міста, представники органів влади та місцевого самоврядування, керівники установ та організацій міста, громадяни поклали квіти до могили воїнів, які загинули, визволяючи Чернігів. Потім урочистості перемістилися до Меморіалу Слави на Болдиній горі.

Поліція забезпечувала публічний порядок на заходах та супроводжувала колонну автобусів, які перевозили ветеранів та учасників пам’ятних заходів до Меморіалу на Болдиній горі.

Під час урочистостей поліцейські помітили двох громадян у військовій польовій формі радянського зразку.

В одного з них на однострої була прикріплена так звана «георгіївська» стрічка. Громадян правоохоронці запросили до Чернігівського відділу поліції, де їх діям буде надана правова оцінка.

Відомо, що чоловікам до 50 років.

18301374_1880030442269577_4704557362762760631_n

Правоохоронці продовжують нести службу з охорони публічного порядку в обласному центрі та містах і селищах Чернігівської області.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Фото — Олександр Красногор 

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Молодцi охоронцi. Всiх хто провакуе правопорядок треба притягати до вiдповiдальностi.

  2. Дуже приємно, що в нас є люди, які поважають доблесть і честь радянських воїнів — визволителів

  3. скоро придет время,когда за эти маки-сраки будут головы отрывать.

Back to top button