Суспільство

У Чернігові нагородили танкістів (Фото)

Командування та особовий склад військових частин Чернігівського гарнізону спільно з представниками влади, ветеранами, та мешканцями міста провели урочистості до Дня танкістів.

До танку, пам’ятнику воїнам-визволителям від трудящих Чернігова, учасники заходу поклали квіти та салютом вшанували героїв – танкістів, які захищають України.

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі оперативного командування «Північ».

У своєму привітання до військових частин, командувач військ оперативного командування «Північ» генерал – майор Володимир Кравченко відзначив професійність воїнів-танкістів у виконанні військового обов’язку.

«Ви професійно та героїчно виконуєте свій військовий обов’язок на сході країни, залишаючись гідними продовжувачами славетних традицій захисників Батьківщини.

На передових позиціях непохитна міць та могутність Ваших бойових машин, всиляє впевненість кожному військовослужбовцю», — підкреслив командувач.

Варто зазначити, що у військових частинах оперативного командування напередодні свята, кращі військовослужбовці танкових підрозділів отримали нагороди та відзнаки від військового керівництва, як у в місцях постійної дислокації, так і в зоні проведення АТО.

Ще статті по темі

Back to top button