Суспільство

У Чернігові немає маршрутних таксі, – управління транспорту

З початку року у Чернігові вже немає маршрутних таксі. Весь громадський транспорт, насамперед автобуси малої місткості, працюють у звичайному режимі руху. Про це ЧЕline повідомив начальник управління транспорту Юрій Горбань. Це значить, що зупинятися на вимогу пасажирів водії вже не повинні.

«Звичайний режим руху, який існує з початку року, передбачає зупинку на обладнаних для цього місцях, — каже керівник управління. – Якщо чернігівці просять зупинити автобус  там, де вони хочуть, а водій – відмовляє, то хай не скаржаться і не ображаються. Це не примха водія. Так передбачено законом».

У соцмережах містяни часто скаржаться на те, що водії не завжди зупиняються на їх вимогу.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Якщо немає маршрутного такс і- чого ж усі мікроавтобуси зупиняються де хочуть ( вмикаючи аварійку) та підбирають одиночних пасажирів де хочуть??? Приклад — біля держадміністрації ( прямо під вікнами і під знаком) зупиняються хто тільки хоче і коли хоче!!! Я вже не говорю про такі зупинки в інших місцях….

  2. Бардак, как был, так и остается

  3. некоторые водители и не останавливаются под каждым столбом. Люди недовольны, потому что бывают расстояния между остановками огромные. Надо, что б все одинаково выполняли правила, а то потом ругань стоит с автобусе

Back to top button