Суспільство

У Чернігові облаштують водойму за майже два мільйони

У 2018 році на території Центрального парку культури та відпочинку поліпшать технічний стан водойми і проведуть її благоустрій. На це передбачено 1 866,039 тис. грн із міського бюджету.

Ця ініціатива прописана в Програмі поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2018-2020 роки, зміни до якої внесли на 28-й сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У стінах сесійної зали розпочалося тарифне віче

«За» проголосували 37 депутатів. Також екологічною Програмою передбачена реконструкція гідротехнічних споруд із компенсацією збитків рибному господарству, розмір якої становить 62 тисячі гривень, а також близько 300 тисяч на будівництво дренажної системи в пункті тимчасового утримання тварин по вул. Любченка в Чернігові.

На це з міського бюджету заплановано понад 350 тисяч гривень.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. а коли ж почистять Стіржень, уздовж берега можна зробити майданчики для відпочинку дорослих і дітей і це також приверне туристів

    1. видать оттуда атроха не сможет стырить поллимончика, вот и ищет другие источники обогащения. а такса лимон восемьсот это норма атрохи. памятник доразбить 1,8 лимона, ремонт мерии 1, 8 лимона, ремонт 10 школы-1,8 лимона, ……

Back to top button