Суспільство

У Чернігові пануватимуть «4383 дні дитинства»

Завтра, 16 листопада, в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Короленка відкриється перша в Україні виставка з колекції міжнародного фотоконкурсу фотографії «4383 дні дитинства».

Цьогоріч Білоруський дитячий фонд і розподілена галерея «Фотомистецтво» провели восьмий міжнародний конкурсу «4383 дні дитинства». Нині настав час презентувати його в Чернігові.

За вісім років в колекції конкурсу влаштувалися понад півтори тисячі паперових фотографій із різних куточків світу, які регулярно демонструють глядачам. За час проведення конкурсу з 2009 року було організовано близько сотні виставок, пов’язаних його колекцією.

В експозиції представлено понад 50 фотографій, що надійшли на адресу конкурсу з 2009 по 2017 рік із Білорусі, України, Росії, Голландії, Латвії, Бразилії, США та інших країн. Всіх їх об’єднує одна тема – дитина та її світ.

До речі, автори експозиції навіть мають пояснення щодо назви експозиції.

4383 дні проходить, поки дитині не виповниться 12 років. Дитинство – це не тільки радісна і безтурботна пора. Це сумніви і засмучення, тривоги …

Організатори та ініціатори конкурсу мають на меті нагадати всім дорослим, що поруч із нами живуть діти, яким потрібна постійна турбота, любов і повага.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button