Суспільство

У Чернігові патрульні виловили чоловіка з канави

Екіпаж патрульної поліції 10 квітня отримав інформацію, що на вулиці Воскресенській  неподалік автостанції людина впала у канаву і їй потрібна допомога.

Коли патрульні приїхали на місце, з’ясувалося, що канава – це засмічений яр із дуже крутим схилом глибиною близько трьох метрів, а на дні яру – болото.

Патрульні наблизилися до краю і побачили внизу чоловіка, до поясу зануреного у воду. Він був живий, проте ледь ворушився і лише стогнав.

Оцінивши ситуацію, поліцейські зрозуміли, що підняти чоловіка таким крутим схилом без допоміжних засобів їм не вдасться, тож вирішили використати буксирувальний трос. Один із правоохоронців обв’язався ним, а другий разом із двома хлопцями, які викликали поліцію, спустили його вниз.

Коли патрульний спустився до постраждалого, той лише безсило розкинув руки. Поліцейський міцно взяв чоловіка за поясний ремінь і скомандував піднімати їх. Напарник та двоє небайдужих хлопців обережно підняли чоловіка і його рятівника нагору.

Від шоку чоловік не міг ні назватися, ні пояснити, як він опинився на дні яру. Громадянина каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні.

Джерело: спільнота патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button