Суспільство

У Чернігові перекриють рух транспорту від вулиці Шевченка до проспекту Миру (Схема об’їзду)

Управління транспорту та зв’язку міської ради повідомляє, що у зв’язку із проведенням ремонтних робіт на вулиці Преображенській та ділянці вулиці Пушкіна, відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 6 червня 2017 р.

«Про перекриття руху автотранспорту», з 9 по 30 червня буде перекрито рух автотранспорту на ділянці вулично-шляхової мережі від вулиці Шевченка до проспекту Миру.

Про це ЧЕline повідомили в управлінні транспорту та зв’язку міської ради.

У зону перекриття потрапляє частина вулиці Пушкіна та вулиця Преображенська. На час проведення дорожньо-ремонтних робіт буде цілодобово відкритий проїзд по проспекту Миру від перехрестя з вулицею Преображенською до перехрестя з вулицею Шевченка.

У зв’язку з цим, тимчасово вносяться зміни в маршрути руху автобусних маршрутів № 7; 30; 33; 36. Тролейбусного маршруту №8 на час перекриття не буде. Зокрема: — автобуси від Красного мосту в напрямку вулиці Толстого будуть рухатися по вул. Гетьмана Полуботка, Красній площі, просп. Миру, вул. Єлецькій; — у зворотному напрямку, автобуси від перехрестя просп. Миру з вул. Преображенською будуть рухатися, по проспекту Миру в напрямку Красної площі до перехрестя з вул. Шевченка і далі за маршрутами;

Тролейбусний маршрут №8 буде рухатися у напрямку вул. Пухова від зупинки «Чексіл» по вул. І. Мазепи, проспекту Перемоги до зупинки «Центральний ринок», потім через вул. Кирпоноса та Красну площу на вул. Шевченка, до зупинки «Красний міст» і далі по маршруту.

У зворотному напрямку: від Красного мосту до зупинок «вул. Гетьмана Полуботка», «Драмтеатр», «Центральний ринок» і далі в напрямку комбінату «Чексіл». Просимо вибачити за тимчасові незручності. Схема перекриття руху:

A5f2VjIkTM-sxemajpg

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button