Суспільство

У Чернігові презентували фотопроект «Якби не війна», присвячений героям АТО (Фото)

У концертно-виставковому комплексі м. Чернігів вчора, 24 червня, відбулася презентація волонтерського фотопроекту «Якби не війна» та однойменної книги.

Організатори і автори проекту Юлія Волкова, Олена Соколовська та Євгенія Барилко представили роботи чернігівцям та розповіли про створення книги. Познайомитися з проектом та оглянути світлини прийшло чимало містян, серед яких було чимало молоді, військовослужбовців та ветеранів АТО.

Фотовиставка містить 122 світлини і складається з восьми блоків, назви яких говорять самі за себе: «Кохання і війна», «Жінки на війні», «Героїчні мами», «Я – є» тощо.

««Якби не війна» – це обличчя, історії, пам’ять, мрії та плани 122 Героїв сучасної України. Протягом року ми знайомили суспільство з надзвичайними людьми, а на початку грудня 2016-го все це склалося в масштабну фотовиставку та книгу, яку ми презентуємо. Книгу, дійшовши останньої сторінки якої ви побачите Героїв нашими очима – людей, які їх знають поіменно і особисто», – розповіла організатор проекту Олена Соколовська.

Джерело: Міністерство оборони України

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button