Суспільство

У Чернігові родини з онкохворими дітьми отримуватимуть матеріальну допомогу

*Актуально

В обласному центрі Чернігівщини родини з дітьми, які мають онкологічні захворювання, отримуватимуть матеріальну допомогу з міського бюджету. Внести зміни до Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Чернігова запропонував депутат Чернігівської міськради від «Нашого краю» Володимир Коваленко.

Згідно з проектом рішення, розмір одноразової матеріальної допомоги з міського бюджету Чернігова на лікування дітей з онкологічними захворюваннями встановлюється на рівні 10 тис. грн.

За словами Володимира Коваленка, лікування онкозахворювань є дуже вартісним, а тому для багатьох родин, які борються за життя дітей, допомога від міста є важливою. «Моє підприємство надавало допомогу людям з такими складними діагнозами. Також зверталися до міськради, але тоді надійшла відповідь, що сума допомоги обмежується кількома тисячами гривень, тому виникла потреба збільшити суму матеріальної допомоги», – розповів він.

Фракція «Наш край» розраховує на підтримку проекту рішення на сесії, що відбудеться 30 листопада.

Після затвердження документа допомогу чернігівці зможуть отримати з 1 січня 2018 року, надавши необхідний перелік документів до відділу звернень громадян.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Вот это правильно сделали, главное не останавливаться на сумме. Пусть она будет увеличиваться, т.к. там суммы в разы необходимо для лечения.

Back to top button