Суспільство

У Чернігові стартував соцпроект для мультибатьків (Фото)

У Чернігові стартував освітній соціальний проект «Ми чи «Я і Я»? Батьки двійнят у пошуках відповіді». Це цикл зустрічей на тематику, цікаву для мультибатьків. Такі зустрічі проходитимуть упродовж року раз на місяць.

Презентація проекту відбулася днями в одному з чернігівських центрів розвитку.

 – До роботи ми долучили психолога й додали інформаційну складову, адже саме компетентної фахової думки й інформації нам усім дуже бракує. На кожну зустріч плануємо запрошувати «спеціального гостя» — наприклад, когось із відомих і цікавих людей, які мають успішний досвід батьківства, — розповіла керівник проекту «Ми чи «Я та Я», засновник блогу СheTwins, мати близнюків Ольга Рись.

За словами психолога проекту Жанни Шикунець, теми, що обговорюватимуться на зустрічах, будуть стосуватись як мультибатьківства зокрема, так і відповідального батьківства загалом, тому будуть корисні всім зацікавленим татам і мамам. Це, приміром, теми суперництва між дітками, як розумно розподіляти між ними увагу, як впливають стосунки між батьками на клімат у сім’ї й формування особистості дітей, як правильно реагувати на дитячу жорстокість чи жадібність та багато-багато інших.

Проект має благодійну складову. Для участі в обговоренні батьки мають купити квиток, але всі зібрані таким чином кошти будуть перераховані на благодійність, зокрема допомогу родинам із двійнями чи трійнями, що потребують лікування, потрапили у складні життєві обставини тощо.

Джерело: Медіа-Центр «Моє Місто»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button