Суспільство

У Чернігові у будинках ОСББ за кошти бюджету ремонтуватимуть ліфти

*Актуально

В обласному центрі Чернігівщини у будинках ОСББ за кошти міського бюджету ремонтуватимуть ліфти, здійснюватимуть асфальтування прибудинкових територій та видалятимуть аварійні дерева. Відповідні зміни до Комплексної цільової програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки запропонував депутат Чернігівської міськради від «Нашого краю» Сергій Вакуленко і відповідне рішення схвалено під час сесії 30 листопада.

За його словами, ці ініціативи озвучили під час зустрічей керівники ОСББ.

«Я вважаю такі вимоги доречними та необхідними, добре, що отримали підтримку інших депутатів та внесли зміни в програму. З наступного року мешканці ОСББ можуть отримати бюджетні кошти на ремонти ліфтів, асфальтування прибудинкових територій, видалення та обрізку дерев», — сказав Сергій Вакуленко.

Депутат міськради від «Нашого краю» пропонує всім керівникам ОСББ подати в управління ЖКГ інформацію про необхідні роботи з їхніх будинках з адресами, а копії документів передати представникам партії на електронну пошту [email protected] чи на сторінку «Наш край» — Чернігівщина» у мережі Facebook (https://www.facebook.com/nashkray.chernihiv/), аби дійсно ці роботи були включені до графіків та виконані.

Загалом, Комплексна цільова програма розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки включає низку заходів щодо ремонту житлового фонду, реконструкції об’єктів транспортної інфраструктури, підтримку мереж зовнішнього освітлення, озеленення міста, ремонту та підтримки у робочому стані 23 фонтанів обласного центру Чернігівщини.

Бюджет програми перевищує 4 млрд грн. За роками розподілено витрати програми за рахунок коштів міського бюджету, хоча деталізація за об’єктами відсутня. Виконавцями програми є управління ЖКГ міськради та понад 10 комунальних підприємств цієї галузі, що працюють у Чернігові.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. а так никому не известно где ремонтировать лифты и особенно междворовые проезды?

Back to top button