Суспільство

У Чернігові відбувся інтелектуально-патріотичний батл (Фото)

У Чернігові відбувся інтелектуально-патріотичний батл. Ініціатива щодо його проведення надійшла від фахівців Чернігівської міської бібліотеки для дітей ім.О.Довженка, підтримали ідею військовослужбовці структурного підрозділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Північ».

Змагалися у знаннях про козацьке військо та сучасні Збройних сили України дві команди 7-х класів, загальноосвітньої школи №20 – «Гарбузики» та «Розбійники». За сценарієм батл складався з восьми конкурсів, серед яких були вікторини, руханка «лава на лаву», мистецький, конкурс кошових отаманів та запитання від армійців.

За креативністю, швидкістю виконання завдань, правильністю відповідей та підрахунком балів слідкувала суддівська комісія, яка складалася з військовослужбовців та представників бібліотеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємося до будь-яких обставин: як триває підготовка до зими в Городнянській громаді (Відео)

За результатами усіх раундів, з незначною перевагою перемогу здобула команда «Гарбузики». Однак винагородили за старання усіх учасників. Військові подарували дітям патріотичну літературу, яка допоможить їм ще більш глибоко вивчити історію України.

На завершення заходу учасники зробили спільне фото, фахівці дитячої бібліотеки передали військовослужбовцям пакунки з «окопними» свічками, а учні висловили слова вдячності захисникам за те, що мають можливість жити, навчатися, грати на вільній українській землі, під українським прапором. Представники ЗСУ подякували дітям за підтримку, та запевнили їх, що так було, так є, і так буде.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: ОК «Північ»

Ще статті по темі

Back to top button