Суспільство

У Чернігові відзначили кращих учителів області (Фото)

Лауреатів та переможців другого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» вітала сьогодні в обласному Палаці дітей та юнацтва освітянська спільнота Чернігівщини.

Цьогоріч «Учителя року – 2018» визначають у номінаціях: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика», «Фізична культура».

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

У грудні 2017 року більше двохсот учителів Чернігівщини взяли участь у першому турі (на рівні районів, міст, об’єднаних територіальних громад) всеукраїнського конкурсу. На другий тур подано майже 90 заяв, у фінальному етапі якого демонстрували свою фахову майстерність 20 педагогів області.

Творчих звершень і перемог учасникам конкурсу побажали заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова та перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. Вони ж і вручили відзнаки лауреатам та переможцям.

— Двадцять третій рік поспіль «Учитель року» об’єднує творчу педагогічну спільноту. Ви, шановні учасники конкурсу, майстри своєї нелегкої справи, сміливо йдете в ногу з часом, експериментуєте, робите значний внесок у розвиток шкільної практики. Бажаю переможцям гідно представити наш регіон у заключному турі на всеукраїнському рівні! — зазначила Наталія Романова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Освітянський конфлікт: педагоги Чернігівщини продовжують боротьбу за права

Переможцями обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» стали:

у номінації «Українська мова» — Казаніна Тетяна Олександрівна, учитель Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою;

у номінації «Фізика» — Нестерук Оксана Олексіївна, учитель Березнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Менської районної ради;

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Влада чинить як князьок із своїми холопами», – чернігівські вчителі про втрату надбавки

у номінації «Німецька мова» — Костишина Олена Миколаївна, учитель Чернігівського ліцею №22 Чернігівської міської ради;

у номінації «Фізична культура» — Лахадинов Євгеній Олександрович, учитель комунального закладу «Сновська загальноосвітня школа – інтернат І-ІІ ступенів» Чернігівської обласної ради.

Ще статті по темі

Back to top button