Суспільство

У Чернігові встановлять 100 нових зупинкових комплексів

Протягом 2018 року в Чернігові встановлять 100 нових зупинкових комплексів із електронними табло розкладу руху. Про це йдеться в Програмі соціально-економічного розвитку Чернігова на 2018-2020 роки та в новій редакції Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки, які затвердили на 25-й сесії Чернігівської міської ради.

В управлінні ЖКГ констатують, що ці заходи Чернігову необхідні, адже нині існує системна проблема з облаштуванням та благоустроєм зупинок громадського транспорту. Всього у місті 457 зупинкових комплексів, більшість яких морально та естетично застаріла, потребує капремонту.

«Невирішеними є питання освітлення зупинок, відсутність заїзних кишень для громадського транспорту, благоустрій прилеглої території. На 209 зупинках громадського транспорту відсутні навіси для пасажирів. Старі зупинки взагалі не є функціональними», – кажуть у міському управлінні ЖКГ.

У 2017 робота з реконструкції зупинкових комплексів стартувала. До кінця грудня мають встановити 100 нових зупинок, а от за три наступні роки в Чернігові планують замінити всі застарілі старі зупинки на сучасні.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button