Суспільство

У Чернігові з’явився міньйон для селфі

Нещодавно в Чернігові біля спортивного клубу, що розташовується поруч із Першою міською лікарнею, встановили статую міньйона. Вона дуже припала до вподоби дітлахам. Адже охочих сфотографуватися із улюбленим мультяшним героєм дуже багато.

За словами керівника спортивного клубу рукопашного бою Сергія Петрикея, міньйона встановили, аби прикрасити територію біля клубу. Це був своєрідний експеримент. І він вдався.

«Дітям, які тренуються в нашому клубі, подобаються міньйони, моїм обом синам також. Це поки міньйон один – а скоро буде компанія», – сказав Сергій Петрикей.

Міньйона із газового балона зробив вихованець клубу. На роботу в гаражі витратив близько двох місяців, працював лише тоді, коли мав вільний час – після роботи або у вихідні. Усе потрібні матеріали для виготовлення скульптури надали батьки дітей, які займаються рукопашним боєм.

До речі, керівництво клубу думало замовити подібну скульптуру через інтернет. Але вона коштувала б дорого – від 20 до 30 тисяч гривень. Власноруч – дешевше.

«Якщо все буде добре, то ще один міньйон з’явиться наприкінці осені. А третій уже навесні. Радіємо, що дітям подобається, і вони фотографуються біля нашого міньйона», – зазначив Сергій Петрикей.

Ірина Осташко

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button