Суспільство

У Чернігові запрацювала Муніципальна поліція (Фото)

У Чернігові приступила до роботи новостворена Муніципальна поліція.

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі Чернігівської міської ради.

Серед її основних завдань — ефективний контроль за дотриманням правил благоустрою Чернігова, екологічною ситуацію в місті та дієва боротьба зі стихійною торгівлею.

Днями працівники Муніципальної поліції працювали спільно з дільничними інспекторами та представниками національної поліції. Після короткої наради по координації дій мобільні групи розпочали відпрацювання міста, яке триватиме і в наступні дні.

Зокрема, інспектори проводять спільну профілактичну роботу з порушниками на територіях стихійної торгівлі та з власниками транспортних засобів, припаркованих у невстановлених місцях.

У боротьбі зі стихійною торгівлею муніципальна поліція наразі застосовує переважно роз’яснення. З огляду на це, з початку цього тижня нею було складено тільки 9 документів реагування, серед яких 8 приписів і 1 протокол про адмінправопорушення.  Вручені порушникам приписи (це обов’язкові до виконання письмові вимоги) стосуються несанкціонованої торгівлі та неприбраних стихійних сміттєзвалищ, в тому числі на закріпленій прилеглій території двох магазинів. Протокол складений на особу, яка збійснювала незаконну торгівлю у значних обсягах.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Наконец-то «влада» нашла инструмент борьбы с бабушками, торгующими в неразрешенных мафией местах. А че ж, почти милиция, почти народная

Back to top button