Суспільство

У Чернігові змагались дружини юних пожежників (Фото)

18 травня в рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності», який наразі триває в усіх дошкільних і загальноосвітніх закладах області, в обласному Палаці дітей та юнацтва відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

Про це ЧЕline повідомили в управлінні ДСНС України в Чернігівській області.

До обласного центру прибули найкраще підготовлені команди з різних куточків Чернігівщини – переможці міських і районних етапів.

У першому конкурсі «Візитка» юні пожежні представляли свої команди та розповідали про проведену профілактичну роботу щодо запобігання надзвичайним подіям. Найбільше балів за свої виступи отримали команди ЗОШ № 3 м. Чернігова, ЗОШ № 1 м. Ніжина та Чернігівського колегіуму №11.

У другому конкурсі «Домашнє завдання» команди, використовуючи різні жанри мистецтва, демонстрували тематичні виступи за тематикою профілактики надзвичайних подій і про роботу рятувальників. Феєрія музики, пісень, віршів та гумору супроводжувала виступи юних пожежних. Журі оцінювало змістовність і оригінальність розкриття теми, творчий задум, театральну, хореографічну й вокальну майстерності, оформлення виступів і гумор учасників.

Крім того, в трьох номінаціях за змістовний виступ, виконавську та вокальну майстерність журі визначило найкращих, за що команди отримали грамоти та пам`ятні статуетки.

За результатами обласного фестивалю дружин юних пожежних перше місце виборола команда школи № 3 м. Чернігова. Друге і третє загальнокомандні місця – у ЗОШ № 1 м. Ніжина та Чернігівського колегіуму № 11. Організатори фестивалю вручили командам-переможницям грамоти, кубки та медалі.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button