Суспільство

У Чернігові знімали відому телепередачу

Більш ніж два тижні тому, 11 грудня, у Чернігові була помічена знімальна група передачі «Інспектор. Міста», яка виходить на телеканалі 1+1.

«Ревізори» побували у чернігівській школі №2.

Учителі й директор школи Тамара Касаткіна дізналися про приїзд телевізійників, лише коли вони вже інспектували шкільні приміщення.

До візиту з телекамерами запустили в школу «підставну особу» – 22-річного актора, який зіграв роль старшокласника. Йому вдалося обдурити і вчительку (до речі, одну з кращих в Україні Оксану Коваленко) і шкільного психолога.

Так, намагалися дізнатися, як тут ставляться до проблем школярів. Легенда – батько-тиран, який змушує зубрити математику, до якої у «дитини» душа не лежить. Випробування вчитель і психолог пройшли.

Також ревізорів зацікавила їдальня. Оцінювали місце для нарізки хліба, мийку, рушники. Похвалили чистий посуд, зробили зауваження за прострочене молоко, за відсутність ремонту, старі меблі.

У результаті колективу школи все ж вручили червону табличку – «Гордість міста». Директор школи Тамара Касаткіна запевняє, що нічого не знала про інспекцію і тим більше – не платила за те, щоб отримати нагороду.

Передача запланована до виходу на телеканалі 1+1 у кінці січня 2018 року.

Джерело: тижневик «Вєсть»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button