Суспільство

У Чернігові знімають кіно (Фторепортаж)

Сьогодні, 19 липня, у Чернігові знімають кіно про те, як Коцюбинський умів любити життя та жінок, про те, як він писав своєю душею.

Фільм поставлений за п’єсою Анатолія Покришева за сценарієм Євгена Сидоренка. Це буде короткометражний ігровий фільм, який планують закінчити у вересні. У ньому задіяні артисти наших театрів, частина кадрів уже відзнята на Валу та в будинку, де мешкав Коцюбинський.

Головну роль грає артист молодіжного театру Микола Бичук. Велику допомогу надає директор Ігор Коцюбинський і співробітники.

Фільм заснований на реальних подіях тогочасного Чернігова і розрахований на чернігівців і туристів.

Доволі цікава історія й головного героя фільму. Він чернігівець. Після закінчення 9-го класу вступив до ЧПУ, вивчав верстати. Потім перекваліфікувався на комерсанта з торгівлі, два роки навчався на економічному факультеті Політеху. І тільки після поневірянь і пошуків вступив до Київського театрального університету. До цього ще була рок-група «Депо 02», театральна студія «Театр 23» при Палаці культури. Отака цікава історія головного героя. Що з цього вийде – побачимо восени. Як кажуть, курчат по осені рахують.

Текст та фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button