Суспільство

У Городні стовпи «вдягають» у вишиванки (Фотофакт)

У Городні вже є одна така вулиця, там розмальовано 20 електричних опор і кілька таких красенів у парку відпочинку.

Про це ЧЕline розповів громадський активіст Антон Гармаш.

За словами активіста, така не традиційна, але патріотична ідея спала на думку через те, що його обурювали клапті рекламних листівок, які в кілька шарів «прикрашала» кожен стовп.

«Поштовхом також став проведений минулого року конкурс на найкращий малюнок на електричній опорі, який провели за підтримки міської влади. Цього року він проходив теж. У рамках конкурсів було розмальовано 25 стовпів, кожний малюнок неповторний та дуже гарний. На розфарбованих опорах уже не розвішують рекламних листівок. Можливо, після цього я й почав «одягати» електричні опори у вишиванки», — зазначає чоловік.

Антон Гармаш наголошує, що робити місто яскравішим йому приємно, тим паче, що це нескладно. Потрібні лише бажання та час.

«Більшість городнянців підтримують таку ідею та інколи допомагають, але є й такі, які не вірять, що все це зовсім безкоштовно, лише фарба надається міською радою», — розповідає чоловік.

21743112_1945375455730159_3552550883581290493_n

Крім того, на вихідних чоловік збирається розфарбувати у патріотичні кольори і стелу при в’їзді до райцентру.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. В Чернигове можно привлечь для этого тех кто малюет всякие надписи… Дать объявления…, рекламу…сами придут… + ещё каким то образом заинтересовать…

Back to top button