Суспільство

У Козельці попрощалися з загиблим Героєм

23 вересня 2022 року в Козельці попрощалися із загиблим у російсько-українській війні Колесниковим Олексієм Олександровичем. Загинув воїн 17 травня під час виконання військового обов’язку, вірний військовій присязі, внаслідок масованого ракетного удару по селищу Десна. Йому було 39 років.

Олексій Колесников закінчив Козелецьку гімназію №1 та Остерський будівельний технікум. Строкову службу проходив у внутрішніх військах України. Працював на різних роботах, а у квітні без вагань долучився до захисників України, аби протистояти повномасштабному вторгненню російських окупантів на територію нашої держави. У воїна залишилися згорьовані батьки та сестра.

Про це повідомляє Козелецька селищна рада.

Живим коридором прийшли провести захисника в останню дорогу рідні, близькі, знайомі, військовослужбовці, представники місцевого самоврядування, установ, організацій громади, земляки. У храмі святого Миколая відбулася прощальна літургія, яка продовжилась на кладовищі, що на Київській Слобідці.

Батькам Героя передали Державний прапор України, яким було вкрито домовину, на довічне зберігання. Завершився чин похорону загиблого бійця звучанням Державного Гімну України та залповими пострілами з автоматів.

Вічна пам’ять Герою! Вічна пам’ять і слава всім, хто віддав своє життя за свободу та незалежність Української Держави!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button