Суспільство

У Куликівці незвично вшанували пам’ять загиблих воїнів АТО

Нещодавно в районному будинку культури відбувся шаховий турнір серед школярів, присвячений пам’яті загиблих у зоні АТО земляків Ігоря Сніжка та Сергія Парубця. На турнір до Куликівки з’їхалися юні шахісти з Авдіївки, Ковчина, Кладьківки, Дрімайлівки, Дроздівки й Вересочі.

Перед початком районного турніру викладач предмету «Захист Вітчизни» Куликівської ЗОШ І-ІІІ ст. Леонід Корнійчик передав учасникам змагань привітання і слова подяки від рідних Сергія Парубця та Ігоря Сніжка за те, що земляки шанують пам’ять про їхніх загиблих героїв.

Змагання проходили в індивідуальному та командному заліках. Шахісти були поділені на три команди за віковими категоріями. Переможцями в індивідуальному заліку стали: у віковій категорії 2007 р.н. – Євген Матеїк, 2008-2009 р.н. – Гліб Шикула, 2010 р.н. – Богдан Рак. Перше місце серед команд посіла збірна команда сіл району у складі Дмитра Потапова, Данила Печеного та Владислава Чави.

Переможці та призери турніру були нагороджені медалями та грамотами. Після завершення змагань для юних шахістів було організоване смачне чаювання.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button