Суспільство

У Макіївській ОТГ відновили пожежне депо (Фото)

У Макіївській ОТГ 4 червня потрійне свято: мешканці громади, окрім Трійці, святкують сьогодні день села, а ще з гордістю демонструють свої здобутки.

З самого ранку до центру громади з’їхалися поважні гості: «мама децентралізації» Ірина Грозенко, чиновники обласного рівня, народні депутати та голови інших об’єднаних громад. Усі вони взяли участь у відкритті пожежного депо.

Місцева пожежна команда складається з 4 чоловік. Машину після капремонту презентували з управління ДСНС області.

— Необхідність власної пожежної частини назріла вже давно. Через вогонь у населеному пункті цьогоріч загинула навіть людина, адже пожежні з Носівки добиралися до місця події майже годину. А наші тепер 5 хвилин і на місці, — Перто Баклан, голова Макіївської ОТГ.

Та відкриття пожежного депо — це не всі приємні враження, що підготували для мешканців об’єднаної громади. Під акомпонемент чернігівського військово-музичного оркестру присутні перемістилися до Будинку культури, де нещодавно закінчився ремонт.

Після цього голова громади разом із гостями відкрили пам’ятник борцям за волю та незалежність України. Насичений подіями день мешканці громади продовжили з піснями та танцями.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button