Суспільство

У Мені відбудеться грандіозний фестиваль

У березні в Мені відбудеться благодійний фестиваль, який 20 років тому започаткував районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді.

Організатори фестивалю і цього разу обіцяють вразити глядачів приємними несподіванками та сюрпризами і запрошують благодійників долучитися до дійства. Адже кошти, щоразу зібрані на фестивалі, стають рятівною соломинкою для десятків родин, котрі потребують допомоги.

Зокрема торік завдяки коштам, зібраним на фестивалі, грошову допомогу отримали 18 родин, які опинилися в складних життєвих обставинах. Фінансову підтримку також було надано дітям-інвалідам – на оперування та лікування, сім’ям учасників АТО, було відзначено преміями і кращі творчі колективи району.

Стартує фестиваль місячником благодійності, який оголошує центр. Перед концертною програмою буде розгорнутий благодійний ярмарок. Виручені на ньому кошти будуть передані родині маленького менянина Сашка Бабича, якому лікарі поставили жахливий діагноз. Наразі фінансова підтримка цій родині украй необхідна, бо дитина потребує дороговартісного лікування.

Ще статті по темі

Back to top button