Суспільство

У напівзруйнованому гуртожитку на Попудренка виносять вікна

Біля руїн гуртожитку, який обвалився 12 грудня, перехожі влаштовують селфі-сесії.

Небезпечні місця огородили стрічкою. За неї не дозволяють заходити поліцейські. Біля руїн постійно чергує наряд правоохоронців.

Керівник Чернігівської патрульної поліції Олександр Леонов розповідає , що цей об’єкт охоронятимуть, допоки його не відбудують: «Там наші патрульні чергують цілодобово, – повідомив Олександр Леонов. – Стежать, аби ніхто не зайшов усередину та не виніс речі людей, які там поки що не проживають».

Найцінніше люди повивозили з власних квартир одразу, щойно їм дозволили заходити до приміщення. «Багато людей не задоволені тими кімнатами, які видали в міській раді, – розповідає постраждала Інна Нагорна. – Ми з сім’єю живемо в свекрухи. А багато хто переїхав на квартиру, бо там хоч усі речі свої можна розмістити. Нещодавно ті, хто не вивіз усе, прибирали свої шафи та тумби із коридору загального користування. Бо вони заважали виносити всі речі».

Кілька днів тому біля приміщення й справді була повна купа сміття. Її комунальники завантажили на причіп і вивезли на смітник.

А на початку тижня перехожі помітили, що на другому та третьому поверхах у кількох квартирах зникли металопластикові вікна: «Я знаю, що багато хто хотів забрати і вікна, і двері, – продовжує Інна. – Але нам не дозволили цього робити. Мовляв, щоб не порушувало конструкцію. А тут теж дивлюся – вікон немає».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button