Суспільство

У Ніжині медичний коледж відкрив власний музей

У рамках святкування 110-ї річниці Ніжинського медичного коледжу Чернігівської обласної ради 17 жовтня відкрито Музей історії навчального закладу. Про це написали на сайті медичного коледжу.

Ідея та думка про створення музею виникла давно. Організувала й очолила реалізацію цієї ідеї директор коледжу Дуднік Світлана. Протягом року разом із нею викладачі коледжу працювали в державних архівах м. Ніжина та м. Чернігова.

Їхня пошукова робота стала змістом науково-дослідницьких робіт про історію навчального закладу. Вона була апробована на науково-дослідницьких конференціях і широко використовується в підготовці до відзначення 110-ї річниці.

Ці наробки втілились й в експозиції музею.

Першими відвідувачами музею стали члени колективу навчального закладу. Розпочато ведення книги відгуків. Маємо надію, що музей історії коледжу стане ще одним структурним підрозділом навчально-виховного процесу коледжу, сприятиме вихованню студентської молоді, формуватиме патріотизм, глибоку повагу й любов до професії і не дасть порушити спадкоємність поколінь, нестиме повне функціональне навантаження, спонукатиме до подальшої науково-пошукової роботи.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button