Суспільство

У Ніжині запрацювала безкоштовна ковзанка

Із 23 січня на міському стадіоні “Спартак” для дітей працює безкоштовна ковзанка. У наявності 20 пар ковзанів (від 30 до 39 розміру).

Раніше директор “Спорту для всіх” Сергій Півень наголошував, що планувалося у Ніжині три ковзанки: на стадіоні «Спартак», по вул. Прилуцькій, 116, по Об’їжджій, 120. Під питанням також було відкриття ковзанок на території ЗОШ № 9 і на Космонавтів.

Спортивне керівництво Ніжина пообіцяло, що до зимових канікул ковзанки функціонуватимуть. Якщо, звісно, мороз «не підкачає». Морози не підкачали, канікули минули, а ковзанка лише одна.

За словами Сергія Півня, була можливість організувати дві ковзанки: на міському стадіоні “Спартак” та по Об’їжджій, 120. По Об’їжджій заливали аж чотири рази, але добитись якісної поверхні не вдалося, адже незатверділий лід кожен раз хтось пошкоджував, лишав сліди.

Натомість нова ковзанка на стадіоні має переваги: є водопостачання, поряд тепле приміщення, де можна зігрітися, ковзани та чай – безкоштовні. Більше того, в неї зручне розташування, адже дітлахи з району Кручі (поряд ЗОШ № 5) мають можливість після занять відвідувати лід. Ковзани надала Ніжинська дитячо-юнацька спортивна школа з футболу.

Планують у міському центрі фізичного здоров’я ще й лижню відкрити – 8-9  лютого.

Джерело: «Нежатин»

Ще статті по темі

Back to top button