Суспільство

У Носівській ОТГ відремонтували найстрашніший інфраструктурний об’єкт

«Боженька змилувався, у селі свято», – так у Володьковій Дівиці, найбільшій у Носівській об’єднаній територіальній громаді, відгукуються люди, дивлячись на відремонтовану дорогу по вул. Шевченка, яка веде до «Полустанку» (зупинка залізничного транспорту).

Треба зазначити, що ця ділянка дороги була однією з найстрашніших у громаді і на її ремонт уже багато років поспіль не було грошей. Асфальтне покриття зносилося настільки, що було схожим на поверхню Марса. Об’їжджаючи здоровенні ями навіть велосипедом треба було витрати багато часу. Селяни дуже скаржилися, адже чимало жителів Володькової Дівиці щодня їдуть до столиці на роботу й оминути цю дорогу, яка веде до зупинки потяга, ніяк не можна.

«Пройдіть хоч би цією вуличною дорогою завдовжки три з половиною кілометри – і ви почуватиметесь на Марсі. Дорога з центра села до полустанку, вулиця Шевченка, це наш біль. Вона в дуже плачевному стані Фактично, ця дорога не ремонтувалася, бо то коштів не було, можна б ямковий зробити, але, як сказали мені спеціалісти, через сезон його не буде видно, — Олександр Гаврилко, староста  Володькодівицького старостинського округу.

Завдяки коштам, які Носівська ОТГ отримала після об’єднання, 2,1 км дороги по вул. Шевченка вдалося зробити цієї осені. Громаді вона коштувала 3,8 млн грн. За словами голови Носівської ОТГ Володимира Ігнатченка, ще один кілометр дороги по вул. Шевченка робитимуть вже в наступному бюджетному році.

«Кілометр дороги, який залишився, ми підсиплемо і підрівняємо цього року, а капітальний ремонт запланований на наступний рік. І він обов’язково буде зроблений. Я вдячний ніжинським шляхобудівельникам за якісні ремонти доріг по всій Носівській громаді, які вони здійснили цього року», – зазначив Володимир Ігнатченко.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button