Суспільство

У Носівці депутати «Нашого краю» навчилися ефективно працювати в інтересах громади (Фото)

Семінар для депутатів місцевих рад від «Нашого краю» відбувся в Носівці на Чернігівщині.

Його учасниками стали депутати Носівської міської та Мринської селищної рад, в.о. старост кількох сіл, а також Носівський міський голова Володимир Ігнатченко.

Під час навчання експерт Інституту політичної освіти Ольга Омельчук акцентувала увагу на структурі органів місцевого самоврядування, статусі депутатів, їхніх правах та обов’язках, процедурі прийняття рішень, роботі постійних депутатських комісій, тимчасових і контрольних комісій, погоджувальної ради. На переконання учасників семінару, його змістовне наповнення та практична складова є корисними у діяльності депутатів.

За словами координатора партійного будівництва в Чернігівській області Юрія Музики, партія «Наш край» прагне працювати системно та якісно, результатом чого є суттєва підтримка політичної сили жителями регіону.

«Запорукою ефективних рішень місцевих рад в інтересах людей є професіоналізм депутатів, а він досягається через навчання і досвід роботи», — наголосив він.

У семінарі також узяв участь представник центрального виконавчого штабу партії «Наш край» Валерій Клименко.

Торік на Чернігівщині для депутатів місцевих рад від «Нашого краю» було організовано понад 20 семінарів, учасниками яких стали близько 500 депутатів.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button