Суспільство

У Носівці реконструюють відкритий хокейний майданчик

У Носівці реконструюють відкритий хокейний майданчик. Це стало можливим завдяки конкурсу проектів серед депутатів «Нашого краю» з назвою «Працюю на благо нашого краю», що проводився в Носівській об’єднаній територіальній громаді.

Серед 7 заявок конкурсна комісія визначила переможця, який отримає 50 тисяч гривень на реалізацію проекту. Автор проекту-переможця – депутат Носівської міської ради від «Нашого краю» Катерина Ландар, яка працює лікарем у центральній районній лікарні.

За її словами, хокейний майданчик узимку буде чудовим місцем відпочинку дітей і молоді. Він раніше працював, а останні роки перебував у занедбаному стані. Завдяки конкурсу від «Нашого краю» відбудеться реконструкція хокейного майданчика на території спортивної школи, також проведуть його освітлення і придбають необхідний спортивний інвентар. Окремо передбачається буріння свердловини, аби піднімати воду для залиття хокейного майданчика взимку.

Представник партії «Наш край» Юрій Музика наголосив, що конкурс продемонстрував зацікавленість депутатів вирішувати нагальні проблеми місцевої громади. Адже всі проекти мали підтримку жителів і стосувалися здебільшого створення чи впорядкування місць дозвілля та відпочинку.

Як повідомлялося, ініціатором та організатором проведення конкурсу «Працюю на благо нашого краю» виступила Чернігівська обласна організація політичної партії «Наш край». Метою конкурсу є стимулювання активності депутатів від політичної сили задля ефективної роботи в сфері соціального, економічного та культурного розвитку Чернігівщини. Обов’язкова умова – кожен із запропонованих проектів повинен здобути підтримку місцевих мешканців. Проекти можуть стосуватися благоустрою та озеленення територій, соціальних ініціатив, проведення культурних і мистецьких, молодіжних, спортивних заходів тощо.

Для проведення першого конкурсу обрано Носівську громаду, де «Наш край» у місцевій раді представляють 16 депутатів.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button