Суспільство

У Носівці школа №5 відкриється цього року

*Актуально

Основним завданням для Носівської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік є добудова школи №5, зведення якої розпочалося ще в 90-ті роки. Про це повідомив носівський міський голова Володимир Ігнатченко, якого підтримує «Наш край».

За його словами, кошти на добудову школи передбачені в місцевому бюджеті та надійдуть із Державного фонду регіонального розвитку.

«Ми передбачили у бюджеті 2 млн грн, понад 7 млн грн мають надійти із ДФРР. Зараз працюємо над тим, аби оперативно завершити всі роботи, щоб сучасний навчальний заклад відкрив свої двері для учнів 1 вересня», – сказав Володимир Ігнатченко.

28053362_733404830200723_464777097_n

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова комунальна техніка і нові дороги: Носівська ОТГ освоює кошти громади

Також він уточнив, що з депутатами Носівської міської ради об’єднаної територіальної громади, де більшість становлять представники «Нашого краю», працюватимуть над проведенням ремонту доріг, забезпеченням шкіл громади «шкільними» автобусами, ремонтом дитсадка у селі Володькова Дівиця та іншими актуальними питаннями життєдіяльності громади.

Володимир Ігнатченко зазначив, що у 2017 році у Носівській ОТГ капітально відремонтовані 6,5 км доріг, побудовано 7,5 км вуличного освітлення і понад 4 км мережі відремонтовано, замінено дах і реконструйовано спортивну залу у Володьководівицькій школі, за бюджетні кошти придбано житло для лікаря районної лікарні. Для зручності людей, які живуть у віддаленому мікрорайоні Носівки, завершено ремонт приміщення для оздоровчого пункту, розташованого в цьому мікрорайоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Носівська ОТГ вразила масштабними реконструкціями місцевих шкіл

Для сфери культури громада придбала новий автобус, для комунального підприємства – майже 10 одиниць техніки: трактори, бульдозери, косарки, сміттєвози. За підтримки народного депутата України Валерія Давиденка та депутата Чернігівської обласної ради Сергія Баришовця (від партії «Наш край») вдалося відремонтувати приміщення харчоблоку районної лікарні, а для первинної ланки галузі охорони здоров’я було придбано автомобіль.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button